Aftellen
Door: Liedeke
Blijf op de hoogte en volg Liedeke
03 Maart 2006 | Nederland, Amsterdam
Dus wordt het de hoogste tijd om te gaan. Beginnen aan het zwarte gat dat Berlijn nu nog is. Wat ga ik daar allemaal doen? Wat ga ik er meemaken? Wie kom ik er tegen? Allemaal vragen, hoogste tijd om op zoek te gaan naar het antwoord. Als de auto dinsdagmorgen de A1 oprijdt, ga ik daar eindelijk aan beginnen.
Liefs, Liedeke
04 Maart 2006 - 11:19
Thomas:
Nou, ben ik dan de allereerste die op je site reageert? Mooi. Enorm veel succes, plezier en intellectuele uitdagingen daar! En al het andere dat je jezelf toewenst wens ik je ook toe. Nu nog een zwart gat, binnen de kortste keren ben je gewend en wil je daar niet meer weg. En zorg ervoor dat deze log vol komt te staan! -
05 Maart 2006 - 15:08
Annejet:
Hej hej! Goed zeg zo'n waarbenjij.nu site. Ik ga je zeker volgen en ook nog gewoon lekker mailen hoor! Veel succes en vooral heel veel plezier! geniet ervan! liefs, Annejet -
05 Maart 2006 - 18:55
Anne:
He liedeke!
Nou je eerste verhaaltje op je site. Nogmaals veel plezier en tot mails!
X Anne -
07 Maart 2006 - 07:11
Froukje:
Nou, waarschijnlijk ben je nu al onderweg of ga je bijna. Spannend!! Het wordt vast een ontzettend leuke tijd! We zullen je missen bij Mira. Groetjes en heel veel succes, Froukje